Піролізні твердопаливні котли

Найдено: 1 - 12 из 17 товаров

При постійному зростанню цін на газ та електроенергію використання газових та електричних котлів стало не вигідним. На заміну їм прийшли котли на твердому паливі, одним із найпопулярніших видів таких агрегатів є піролізні твердопаливні котли. Вони добре прижились на ринках України та за кордоном.

ЯК ПРАВИЛЬНО ОБРАТИ МОДЕЛЬ ТАКОГО ТИПУ АГРЕГАТУ

Піролізні котли твердого палива обійшли по своїй функціональності звичайні котли на дереві та вугіллі, однією із основних їхніх переваг являється можливість  довготривалого горіння , на одній закладці палива близько однієї доби. Для того щоб ці агрегати були такими ефективними потрібно звертати увагу на багато факторів, а саме:  на тип палива та ступінь його вологи,  місця встановлення, температуру на вулиці та ін..

Відрізняється цей тип котлів від всіх інших типом згорання палива, в даному випадку він відбувається за допомогою піролізу.  Відбувається це таким способом : під впливом високої температури та відсутності кисню, дрова починають розкладатись на тверді та легкі частини (піроліз ний газ).

Піроліз  може відбуватись лише при дуже високій температурі , 250-750 градусів. Завдяки цьому також відбувається і підсушування дров.

Екологічність такого агрегату теж не може не радувати, це досягається завдяки взаємодії газу з вуглецем, тому викиди абсолютно не шкідливі у вигляді водяної пари вуглекислого газу, тим більше що вони набагато менші ніж у інших котлів. Очищення потрібне в край рідко, тому що залишків золи та смоли після переробки палива зовсім мало. Обрати піролізного твердопаливного котла на сьогодні дуже просто, на українському ринку вони представлені декількома виробниками, як нашими так і іноземними представниками. Свою увагу потрібно звертати не лише на виробників, а й на інші особливості таких агрегатів. 

Ці котли варті вашої уваги завдяки:

матеріалу з якого вони  виготовлені ( листи товщиною в 5-7мм.);

витяжний вентилятор – який підвищує ефективність;

для завантаження палива існує двоє дверцят (верхня та нижня);

зручність зумовлена в наявності пульта для управління;

коефіцієнт корисної дії дорівнює  86-92%;

різниця від всіх інших в можливості керування та корегування його роботою, що не можливо в інших котлах;

управління циркуляцією та вентилятором відбувається автоматично;