Теплові пушки

Найдено: 1 - 1 из 1 товар

Для забезпечення оптимального температурного режиму в приміщеннях людина схильна використовувати будь-які способи, які пропонуються розробниками кліматичної техніки і його багатовіковий досвід. Варто звернути пильну увагу на теплові пушки.

Ці обігрівальні прилади є різновидом тепловентиляторів, що відрізняються великими потужностями. Забезпечуючи великий повітрообмін, теплові пушки гарантують швидкий обігрів приміщень.

В Інтернет-супермаркеті «ESPO» представлений досить широкий асортимент теплових пушок, що забезпечує можливість підбору необхідного товару. Робиться це легко і просто, оскільки поруч з покупцями завжди знаходяться досвідчені фахівці, чиї поради і допомога завжди вбережуть від помилкового вибору.

ПРИНЦИП ФУНКЦІОНУВАННЯ ТЕПЛОВИХ ПУШОК

Основною позитивною якістю теплових пушок є, звичайно ж, простий принцип їх функціонування. Він однотипний, що не представляє ніякої складності.

Конструкція теплових пушок - це нагрівальний елемент і вентилятор. Завдяки обдуванню нагрівальних елементів потоком прохолодного повітря відбувається його нагрівання, а, значить, і швидке нагрівання і опалення приміщень.

Дивовижна простота нагрівального приладу, відсутність необхідності в будь-яких складних монтажних роботах та обслуговуванні зробили теплові пушки затребуваними серед українських споживачів.

У застосуванні теплових пушок людина знаходить оптимальний процес швидкого забезпечення опалення приміщень в холодні пори року. Важливим є і те, що вартість теплових пушок, які пропонує Інтернет-супермаркет «ЕСПО», прийнятна для наших співвітчизників.

ТИПИ ПРОПОНОВАНИХ ТЕПЛОВИХ ПУШОК

Теплові пушки, які доступні всім споживачам на сучасному українському ринку, не відрізняються широким асортиментом. Покупці можуть зупиняти свій вибір на одному з двох-трьох наявних типів, які пропонують різні виробники.

По-перше, виробляються електричні теплові пушки. Вони відрізняються легкою вагою. При їх роботі немає неприємних запахів, оскільки відсутні продукти згоряння. Їх використання можливе і в побуті, і в промислових масштабах.

Теплові пушки на електриці відрізняються компактністю і зручною експлуатацією. Безсумнівна перевага полягає в тому, що вони можуть використовуватися в приміщеннях, які не обладнані вентиляцією.

По-друге, можна вибрати теплові пушки, для роботи яких використовується дизельне паливо. Його згоряння забезпечує обігрів. Дизельні пушки можуть бути закритого нагріву і прямого.

Правда, використовуватися ці пушки можуть лише в тих приміщеннях, які можуть добре провітрюватися. У закритих їх використання є лише при забезпеченні виведення продуктів згоряння на межі приміщень.

По-третє, теплові пушки на газовому паливі, в якості якого використовується пропан або бутан. Окремі моделі розраховані на природний газ. Газові пушки можуть обігрівати приміщення різних розмірів.