Пелетні твердопаливні котли

Найдено: 1 - 6 из 6 товаров

Доки на вулиці літо мало хто із нас задумується про тепло в своїх домівках яке таке важливе взимку, та все ж рано чи пізно приходить пора коли потрібно застосовувати додаткове джерело тепла. Альтернативним вирішенням будуть пелетні котли. Ці котли спрямовані на роботу на екологічно чистій сировині      ( пелетах). Такий тип опалювального агрегату  вже достатньо довго користуються популярністю на ринках України.

Основним паливом для таких котлів являються пелети. Пелети – це відходи з дерева в формі гранул маленьких за розмірами , вони добре та дуже просто зберігаються. Завдяки використанню такого палива економляться витрати дерева  - що на сьогоднішній день дуже важливо.

Застосування їхнє підходить  для : дач, котеджів, промислових підприємств, ідеальним варіантом буде використання їх в заміських будинках, бо після спалення палива зола яка утворюється застосовується для підживлення рослин.

Безпечність цих агрегатів заключається не лише в їхній екологічності, а й в тому, що стінки таких котлів подвійні та обладнані   охолоджуючим водяним контуром, який запобігає перегріванню.

Для того щоб продукти згорання і попіл не накопичувались , існує  димова камера, є моделі в котрих вона вмонтована в задній частині топки.

Технологія виготовлення цих котлів не стоїть на місці, вона дійшла до того що при користуванні цими агрегатами майже не потрібне втручання людей а завантажувати  паливо достатньо буде раз в тиждень. Тому вони най економніші з усіх видів опалювальних котлів.

ОСОБЛИВОСТІ ТАКОГО ТИПУ КОТЛІВ

1. Застосування відходів з дерева ( пресовані деревні гранули).

2. Високий показник надійності ( експлуатаційний період близько 25 років).

3. Функції можна змінювати під власні потреби.

4. В наявності є блок управління котрий оснащений процесором.

5. Коефіцієнт корисної дії ( ККД) – вищий ніж зазвичай , від 87% до 97%.

6. Автоматика яка відповідає за автоматичне увімкнення пальників, тому процес горіння відбувається під автоматичним незалежним контролем.

7. Повністю безпечний у використанні, завдяки декільком рівням безпеки, як пожежної так і вибухової.

8. Є можливість застосовувати в парі із іншою технікою.

9. Контроль температури – автоматичний, в разі її підвищення вище позначки ніж зазначено, самостійно вимикається.