Теплові завіси

Найдено: 1 - 3 из 3 товара

Теплові (повітряні, як їх нерідко називають) завіси є спеціальними пристроями, які використовуються в будівлях для запобігання попадання всередину приміщень холодного повітря і мікрочастинок. Взагалі-то ними користуються переважно в будівлях комерційного призначення, хоча їх починають використовувати і в будівлях, призначених для інших цілей.

Актуальність повітряних теплових завіс залишається високою в будь-який час року: взимку вони запобігають потраплянню холодного повітря, влітку навпаки - теплого вуличного повітря, а разом з цим - пилу і частинок пуху. Таким чином, теплові завіси створюють ідеальний мікроклімат в приміщеннях, комфорт і затишок для людини.

ВИДИ ТЕПЛОВИХ ЗАВІС

Будь-який покупець, який прийняв рішень про придбання теплової завіси, повинен мати уявлення про те, які вони бувають. Це дозволить йому зробити абсолютно правильний вибір.

Теплові завіси ділять на дві основні категорії. До першої категорії відносяться горизонтальні і вертикальні завіси, тобто класифікація здійснюється по виду необхідного монтажу.

Друга категорія визначається по виду використовуваного елемента. До неї віднесені водяні і електричні теплові завіси. Кожна модель теплової завіси відрізняється певними позитивними моментами, про які покупець може отримати повною інформацію в Інтернет-супермаркеті «ESPO», де пропонується широкий асортимент найрізноманітніших моделей теплових завіс.

ПРАВИЛЬНИЙ ВИБІР ТЕПЛОВОЇ ЗАВІСИ

За таких факторів, як ефективність або надійність, і горизонтальні, і вертикальні теплові завіси мають однаково високі характеристики, особливих відмінностей в цьому напрямку немає.

Основна причина, що змушує споживача приймати рішення на користь одного типу або іншого, - особливості монтажу, якими вони, власне, і розрізняються.

При відсутності можливості монтажу теплової завіси над дверима, тобто горизонтальної, яку набагато легше приховувати, доводиться звертатися до монтажу вертикальної теплової завіси. Останні завіси мають більш складний монтаж, пов'язаний з деякими додатковими витратами і клопотами.

Професіонали з нашого Інтернет-супермаркету «ЕСПО» мають достатній практичний досвід, щоб на високому рівні надати допомогу клієнту в справі здійснення монтажу будь-якої повітряної завіси - вертикальної або горизонтальної. Установка здійснюється відповідно до нормативних вимог, що пред'являються до теплових завіс.

Наші майстри стануть вашими надійними помічниками у виборі найоптимальнішого варіанту теплової завіси, яка створить ідеальний захист вашого приміщення від гарячого або холодного повітря, в залежності від пори року.