Твердопаливні котли українського виробництва

Найдено: 1 - 5 из 5 товаров

Всі вже встигли оцінити вигідність використання твердопаливних котлів, які працюють на таких традиційних для наших реалій видах палива, як вугілля і дрова, деревні відходи і біомаси. Сучасні моделі можуть також функціонувати на пеллетах і брикетах.
У багатьох випадках віддають перевагу твердопаливних котлам і наші співвітчизники.

Правда, не завжди виправдано вони роблять вибір на користь опалювальних приладів імпортного виробництва. Ми не оспорюємо того, що вони відрізняються якістю і високою функціональністю, але вартість їх чимала.

ВІДДАЄМО ПЕРЕВАГУ ВІТЧИЗНЯНИМ ТВЕРДОПАЛИВНИМ КОТЛАМ

Для виготовлення твердопаливних котлів, за допомогою використання яких обігріваються приміщення і забезпечується гаряче водопостачання, наші українські виробники використовують найчастіше жаростійкі і стійкі до корозії матеріали, зокрема, чавун і сталь.

Застосування мінеральної ізоляції виключають тепловтрати практично повністю, що істотно підвищує коефіцієнт їх корисної дії. Пристойний вибір видів палива, які є звичними для нашої української місцевості, дає ще більшу мотивацію для придбання саме твердопаливних котлів.

Практично на всій території країни тверде паливо є доступним за вартістю, яка  нижча, ніж вартість того ж газу, який дорожчає і дорожчає. Його ціна вже досягла того рівня, коли люди повертаються до використання твердого палива, оскільки це стало в деяких випадках вигідніше.

Вітчизняні твердопаливні котли набагато більше пристосовані до наших умов, оскільки їх розробкою та виготовленням займаються фахівці, які живуть і працюють у нас, а не десь за кордоном.

ЧОМУ ВАРТО КУПУВАТИ АГРЕГАТИ ВІТЧИЗНЯНИХ ВИРОБНИКІВ?

Вітчизняні твердопаливні котли відрізняються простотою обслуговування. Паливо завантажується вручну. Інтенсивність горіння забезпечується опусканням або підняттям заслінки подачі повітря. Це забезпечує автоматичне тримання температури теплоносія на необхідному рівні. Досить встановити необхідну температуру, а використовувана автоматика забезпечить подальшу експлуатацію.

Твердопаливні котли повністю енергонезалежні, а тому можуть використовуватися навіть там, де подача електроенергії є нестабільною. Димові гази відводяться через димоходи, від висоти яких залежить тяга, а, значить, і стабільна робота опалювальних агрегатів.

Інтернет-супермаркет «ЕСПО» пропонує твердопаливні котли від вітчизняних виробників, які дозволяють знижувати витрати на забезпечення приміщень теплом. Їх обслуговування та експлуатація вимагає менших витрат. Якщо їх правильно встановити, то буде забезпечено комфорт і необхідний тепловий режим.