Стальні твердопаливні котли

Найдено: 1 - 8 из 8 товаров

Одними із найпопулярніших твердопаливних котлів на ринках України являються сталеві. Вони виконані із сталевих листів жаростійкої котельної сталі і зварені між собою міцними в декілька шарів  швами.  В них так як і у всіх інших котлах ручне завантаження палива. Ціняться такі котли завдяки  властивостям самого металу, він більш гнучкіший та легко витримує високу температуру та можливі її перепади на відміну від чавунних.

Виготовляють їх із надвисокими потужностями  та із різними типами і формами теплообмінників. Що дозволяє використовувати їх у різних приміщеннях, як в приватних будинках так і заміських, і навіть різного типу підприємствах, із досить великими масштабами.  Завдяки можливості витримувати тиск в 3 бари, можна застосовувати такі агрегати в закритій опалювальній системі.

ГОЛОВНІ ПЕРЕВАГИ ТА ОСОБЛИВОСТІ ЦИХ АГРЕГАТІВ

Їхня велика різноманітність дозволяє обрати котел на тому виді палива котрий задовольнить саме Вас, починаючи від дров, вугілля і закінчуючи пелетами. В залежності від моделі, вони можуть бути укомплектовані із вентилятором наддування, контролем управління, пелетним пальником та ін., коефіцієнт корисної дії (ККД) коливається від 70% до 90%. Також перевагою являється такий фактор, як : вага ( вони набагато легші тому монтування відбувається без особливих труднощів.

Хороша тепловіддача дозволяє чудово економити на паливі.

Висока температура нагрівання від 60 – 90 градусів означає що Ваша домівка чи будь то якесь інше приміщення обігріється за досить короткий час.

В користуванні стальні твердопаливні котли дуже прості, все що Вам потрібно буде робити, це лише слідкувати за тим коли догорить паливо щоб закласти інше, що становитиме не більше як 2-4 рази в день, та чищення від золи і смоли,  виділення та залишки яких зовсім незначна (кількість та частота чистки залежатиме від палива яке Ви будете використовувати, якщо це торф чи вугілля то процес чищення повинне відбуватись хоча б раз в два дні, якщо ж це дерево то вистачить очистити котел один-два рази в тиждень).

Хоч і конструкція котла досить проста та встановлення такого агрегату все одно повинно відбуватись за допомоги професіонала, для того щоб в подальших процесах не виникало проблем та збоїв.

Більшої ефективності та продуктивності Ви зможете досягнути дотримуючись усіх вказівок в рекомендаціях та інструкціях котрі йдуть у комплекті.

Для збільшення  часу між загрузками палива можна доставити у вашу систему таку річ, як тепловий акумулятор.