Металопластикові труби

Найдено: 1 - 4 из 4 товара

Для вирішення найрізноманітніших проблем у виробничій діяльності і в побуті сьогодні люди широко використовують металопластикові труби, які називають ще й металополімерними. Ці композитні труби мають два шари зшитого поліетилену, який армується алюмінієвою фольгою.

Такий поліетилен відрізняється тим, що в ньому полімерні молекули являють собою просторову 3-мірну структуру, подібну до тієї, що утворюється при затвердінні епоксидної смоли. Це значно покращує властивості матеріалу.

Металопластикові труби доступні для придбання в Інтернет-супермаркеті «ЕСПО», в якому кожен покупець отримує всебічну допомогу у виборі необхідного товару.

ХАРАКТЕРИСТИКИ МЕТАЛОПЛАСТИКОВИХ ТРУБ

У виробництві металопластикових труб застосовуються різні технології зшивання поліетилену. Це - PEX-a, PEX-b, PEX-c. Робочими параметрами труб із зшитого поліетилену є 10 атмосфер при температурі 95°С.

Крім зшитого застосовується і модифікований поліетилен, що відрізняється кращими, порівняно з PEX, якісними характеристиками. Правда, це доступно за більш високою вартістю. Ці труби розраховані експлуатацію при тиску до 16 атмосфер  і при температурі 95°С.

Перевагами металопластикових труб є:

  • Стійкість до корозії;
  • Низька шорсткість, яка зменшує опір течії рідини;
  • Легке з'єднання труб, що скорочує терміни монтажу в кілька разів;
  • Довговічність, в нормальних умовах дорівнює 50 рокам;
  • Легке транспортування, оскільки труби скручуються в компактні бухти по 200 м, які мають вагу 20 кг.

ВІДМІННІСТЬ МЕТАЛОПЛАСТИКОВИХ ТРУБ ВІД ПОЛІПРОПІЛЕНОВИХ ВИРОБІВ

Зручність використання металопластикових труб полягає, перш за все, в тому, що вони легко гнуться. Завдяки цьому, ними легко огинати будь-які конструктивні елементи будівель. Немає необхідності у використанні спеціальних відводів, до яких доводиться вдаватися при застосуванні поліпропіленових або металевих труб.

Важливо, що в таких трубах теплоносії не насичуються киснем, чого, до речі, не скажеш про неармованих труб з поліпропілену. Це сприяє усуненню корозії елементів зі сталі в системах опалення. Лінійне розширення відрізняється низьким коефіцієнтом, яке забезпечується армуванням алюмінієм.

Металопластикові труби доступні в широкому асортименті в Інтернет-супермаркеті «ESPO». У нас представлена ​​продукція різних виробників за прийнятними цінами. Є і всі необхідні комплектуючі, які можуть знадобитися при виконанні монтажних робіт.