Глибинні насоси

Найдено: 1 - 6 из 6 товаров

Для тих хто хоче забезпечити себе автономним водопостачанням і не залежати більше від центрального, яке так часто нас підводить, глибинні насоси будуть ідеальним варіантом.  Однією із їхніх переваг являється той фактор що вони підходять не лише для подачі води до водопроводу, а й для відкачування дренажної води та для інших схожих функцій та робіт. Через свою універсальність ці агрегати користуються великою популярністю.

ЯК ПРАВИЛЬНО ОБРАТИ АГРЕГАТ ДАНОГО ТИПУ

На даний момент глибинні насоси поділяються на: шнекові, з латутою крильчаткою, крильчатками з спеціальної пластмаси. Для того щоб не помилитись у своєму виборі, важливо звернути увагу на глибину свердловини в яку буде встановлюватись насос та на його потужність, та це не єдина їхня особливість , також важливим фактором є відмінність у їхньому діаметрі, ті які ширші, а це переважно 100мм. підійдуть для розміщення в колодязях, ті ж які вужчі, це 65мм і 75мм. ліпше підійдуть для свердловин.

Коли агрегат обрано, варто продумати про його встановлення. Для того щоб встановити глибинний насос не важливо чи це буде колодязь чи свердловина, потрібно підібрати шланг або трубу певної довжини та діаметру , яка буде приєднуватись до насоса для постачання води , труба чи шланг повинні витримувати певний тиск, величина тиску залежить від глибини встановлення агрегату .

Окрім цього потрібно подбати про зворотній клапан, є насоси в яких він в комплекті , але переважно він відсутній і його варто придбати окремо, та ця деталь є обов’язковою.

Маленьким недоліком являється момент самого встановлення агрегату, для того щоб виконати цей процес від початку і до кінця потрібна спеціальна техніка, яка є не у кожного, тому зазвичай для встановлення насоса запрошується професіонал, тоді Ви будете впевнені що Ваша техніка правильно запушена в роботу і буде довго та якісно працювати. Важливо знати що при зануренні глибинного насоса у колодязь , варто залишити хоча б 1 метр відстані від дна, якщо ж агрегат торкатиметься дна то швидше всього вода буде закачуватись із піском , що в майбутньому може спричинити поломку насоса.

Звичайно що Ваш вибір повинен також спиратись і на розрахунки витрат води, це означає що потрібні правильні підрахунки кількості точок роздачі води та можливе одночасне їхнє використання.