Парапетні газові колонки

Найдено: 1 - 2 из 2 товара

Парапетні газові колонки – ось один із найчастіших виборів із водонагрівальної техніки на українських ринках. Вибір на них падає через значні переваги над іншими видами водонагрівачів. Ці колонки оснащені закритою камерою згорання в яких використовується коаксіальний димар який виходить на вулицю через отвір в стіні, тому для них зовсім не потрібен стаціонарний димохід. Тим паче що застосування коаксіального димоходу набагато безпечніший ніж звичайний димар, який з часом може пропускати шкідливі викиди. Тому вони являються ідеальним варіантом для забезпечення приміщень де немає димарів, частіше всього – це офіси, квартири, а інколи і приватні домівки.

ГОЛОВНІ ВІДМІННОСТІ ВІД ІНШИХ ВОДОНАГРІВАЧІВ

В найновіших моделях парапетних газових колонок вмонтовані регулятори керування які знаходяться на передній панелі та автоматика – автоматичний п’єзоелектричний запальник. Одним не дуже приємним моментом являється те, що такі колонки залежні від електрики і при її відсутності стають неробочими.

Хорошою особливістю такого типу колонки  є висока швидкість підігріву води, за 1 хвилину їм вдається підігріти до 15 літрів води.  Використання їхнє може бути для різних потреб, як для побуту так і для якихось технічних моментів на невеликих підприємствах та т.п.

Всі знають що в процесі горіння обов’язково бере участь повітря, в цьому випадку воно надходить із того ж самого отвору через який виходять надлишки горіння та вуглекислий газ, тобто з зовнішньої сторони приміщення( щоб був 100% ефект цю дію зумовлює допоміжний вентилятор) . В цьому ж місці і відбувається монтування колонки.

 Дуже добре що ці агрегати стійкі до перепадів напруги та тиску, адже колонки працюють за допомогою газу, тому це вкрай важливо. Працюють навіть при зовсім низькій подачі холодної води.

Якщо при якихось обставинах вентилятор перестав працювати, то задимленість в приміщенні все одно Вам не буде загрожувати, тому що вогонь автоматично затухає, а подача газу припиняється.

Окрім цього є ще одна різновидність таких колонок, і вона називається напів турбінними , така назва зумовлена тим, що  забір повітря в них відбувається з середини приміщення а не ззовні.

Обираючи саме цей різновид водонагрівальної техніки, Ви забезпечуєте себе надійністю, простотою в користуванні цим приладом, економією та легкістю як в встановленні так і в обслуговуванні її. Магазин газових колонок ЕСПО завжди готовий прийти на допомогу у виборі того чи іншого прибора обігріву води.