Димохідні газові колонки

Найдено: 1 - 7 из 7 товаров

Зараз існує маса різновидів водонагрівальної техніки, Вам залишається обрати лише той варіант який Вас буде повністю влаштовувати. Зрозуміло що така техніка повинна бути якісною та надійною, ці показники залежать від декількох факторів. Досить популярними на сьогоднішній день являються димохідні газові колонки.

ЧОМУ ВАШ ВИБІР ПОВИНЕН ЛЯГТИ САМЕ НА ЦЕЙ РІЗНОВИД ВОДОНАГРІВАЧА?

В порівнянні із іншими газові проточні водонагрівачі дещо дешевші в ціні. Та для того щоб їх встановити у себе в домівці потрібно мати спеціальний дозвіл та дотримання певних норм, таких наприклад, як : стаціонарний димар, у приміщенні відповідна вентиляція та т.п.

В основному вони виконані в сучасній стилізації, невеликих розмірів, тому чудово підійдуть для будь-якого інтер’єру та не займуть багато місця. Виконані вони із хорошого високоякісного матеріалу – сталі, або якогось іншого сплаву який стійкий до корозії  і до будь-яких інших можливих псувань техніки. Окрім цього всього, така техніка дуже зручна та безпечна у використанні, ці колонки мають декілька ступенів безпеки та оснащені панеллю управління.

Підігрів води відбувається таким чином : тепло отримане за рахунок газового горіння  нагріває проточну воду, адже це колонки проточної дії.

Для того щоб не помилитись і обрати ту модель колонки котра Вам підійде потрібно звернути свою увагу на : виробника (імпортний чи вітчизняний), продуктивність, потужність, для того щоб правильно визначити ці показники, варто прорахувати Ваші потреби, кількість людей котрі одночасно можуть користуватись теплою водою із різних точок подачі води.

Окрім цього газові колонки поділяються і за іншими критеріями , та найпопулярнішими вважаються з автоматикою, а саме з автоматичним регулюванням полум’я та електричним запалом.

ОДНІ ІЗ НАЙВАЖЛИВІШИХ ПЕРЕВАГ

Наявність запобіжного клапану робить ці колонки ще безпечнішими та охороняє їх від пошкоджень.  В разі загасання , подача газу припиняється автоматично.

Увімкнення та вимкнення відбувається автоматично.

Завдяки датчику показників тиску води, іонізації, перегріву та т.п.,дозволяє їм бути ще безпечнішими.

В останніх моделях вмонтовані рідкокристалічні екрани на які виноситься вся потрібна для Вас інформація, що теж дуже зручно.

Для того щоб такі агрегати були більш економнішими, їхні виробники застосовують при виготовлені своєї техніки безперервно тліючі фітелі, що дозволяє з економити біля 26% газу.