Підлогові електричні котли

Найдено: 1 - 3 из 3 товара

Проблема обладнання надійних і ефективних опалювальних систем в різних приміщеннях є надзвичайно важливою для людини. Вирішення цього питання може успішно здійснитися, якщо використовувати підлогові електричні котли, які представлені в асортименті Інтернет-супермаркету «ЕСПО».

Такі котли особливо зручні в автономних системах опалення, тобто в тих випадках, коли недоступно газове постачання і не можлива експлуатація твердопаливних апаратів. В Україні електричні підлогові котли найчастіше використовуються в старих будинках, де немає побутових комунікацій, або на дачах.

Електричні підлогові котли нерідко застосовуються і як резервні джерела тепла в парі з іншими видами обладнання. Це зручно, оскільки забезпечується безперервність опалювального процесу у випадках, наприклад, відключення газу.

ВИГОДИ ВІД ВИКОРИСТАННЯ ПОБУТОВИХ ЕЛЕКТРИЧНИХ КОТЛІВ

Електричні котли підлогового типу відрізняються дещо громіздкими розмірами, проте це окупається тим, що вони мають вражаючу потужність і високу продуктивність.
У побутовому виконанні такі опалювальні прилади працюють, як від однофазних, так і від трифазних електромережах. Промислові електрокотли цього типу функціонують лише від силового живлення 380 В.

Прості котли мають просту автоматику, а більш досконалі - оснащуються циркуляційними насосами, розширювальними баками, магнієвими анодами і електронними платами управління. Відмінні риси також полягають у високому ККД і абсолютної екологічності процесу обігріву. Стаціонарні котли на електриці використовуються лише з системами примусової циркуляції.

ВЕЛИКИЙ ВИБІР РІЗНИХ ЕЛЕКТРОКОТЛІВ

Інтернет-супермаркет «ESPO» займається реалізацією різноманітного обладнання та комплектуючих для опалювальних і водопостачальних систем. Останнім часом приділяємо все більше уваги наявності в асортименті електричних котлів підлогового типу, оскільки вони користуються все більшою популярністю.

Наші фахівці завжди готові надавати всебічну допомогу своїм покупцям в справі придбання товару цього призначення. Їх досвід і практичні навики дозволяють клієнтам уникати неправильних кроків, які потім супроводжуються прикрими неприємностями, пов'язаними з невідповідністю придбаних котлів та реальних умов їх експлуатації. При цьому, наші пропозиції - це реально обгрунтована вартість, яка повністю відповідає експлуатаційним характеристикам і вимогам якості.