Навісні електричні котли

Найдено: 1 - 12 из 112 товаров

Серед великої кількості опалювального обладнання навісні електричні котли є відмінним варіантом для забезпечення опалення різних приміщень. Такий вибір - це просте обслуговування і високий ступінь екологічності. Електрокотли відрізняються високим коефіцієнтом корисної дії та легкою установкою і запуском.

Інтернет-супермаркет «ЕСПО» пропонує українцям широкий вибір електричних котлів в навісному виконанні, так що проблем з цим не виникатиме.

ЧИМ ПРИВАБЛИВІ ЕЛЕКТРИЧНІ КОТЛИ?

Придбання та установка навісного електричного котла дозволяє забезпечувати оптимальний температурний режим в приміщеннях. Цей прилад традиційно відрізняється від інших видів опалювального обладнання мінімальними витратами на здійснення монтажних робіт та подальшу експлуатацію.

Сучасні розробки котлів на електриці дозволяють при мінімально можливому споживанні енергоносіїв досягати бажаних результатів в опаленні квартир, офісів та інших приміщень. Вони можуть підключатися до електромережі 220 В або 380 В. Їх потужність починається від 3 кВт.

Котли мають також відмінні характеристики в частині сучасного дизайну, а також мають невеликі габаритні розміри. Завдяки використанню різної автоматики забезпечується необхідна температура і регулюються витрати електричної енергії, в залежності від площі опалення. Споживач позбавляється від необхідності постійно контролювати функціонування електричних котлів.

В котлах використовуються тени, які виготовляються з нержавіючої сталі високої якості. Теплоносієм виступає вода, в яку доданий антифриз. Зазвичай електрокотли мають дві або три ступені потужності. Вони комплектуються регуляторами, обмежувачами та індикаторами температури, а також клапанами скидання повітря і запобіжником.

В якості додаткових опцій можуть використовуватися пристрої захисних відключень, добові програматори і індикатори тиску з сигналізацією, датчиками тиску і магнієвими анодами.

ВИГОДИ ВИБОРУ ЕЛЕКТРИЧНОГО КОТЛА

Купуючи електричний котел в Інтернет-супермаркеті «ESPO», споживач отримує обладнання, яке відрізняється економічністю, безпекою, компактністю, широкими функціональними можливостями і високою продуктивністю.

У нас споживач отримує і всі необхідні консультації, що позбавляє від будь-яких помилок при виборі опалювальних приладів.