Українські електричні котли

Найдено: 1 - 3 из 3 товара

Електричні котли українських виробників, які пропонує наш Інтернет-супермаркет «ЕСПО», відрізняються достатньою невибагливістю в експлуатації. Їм не потрібна постійна чистка, регулярне техобслуговування і прокладка спеціальних комунікацій, які необхідні для інших типів опалювальних котлів.

Ці якості і невисока галасливість, пожежна безпека, відсутність вібрації зробили їх надзвичайно популярними серед співвітчизників. Їх використання виключає виділення токсичних речовин, які в інших котлах можуть мати місце при горінні палива.

Українські електрокотли - це ще й повна адаптація обладнання для використання в умовах наших реалій. Їх вартість прийнятна для співвітчизників.

ВИДИ УКРАЇНСЬКИХ ЕЛЕКТРИЧНИХ КОТЛІВ

Сучасні українські виробники пропонують громадянам країни кілька видів електричних котлів. Вони можуть бути:

  • Теновими;
  • Електродними;
  • Резисторними.

Найпоширенішим електричним опаленням є те, в якому використовується електрокотел на тенах, що не залежить від типу використовуваного теплового носія. Наявність електронного керування забезпечує плавне регулювання температури нагріву. Недоліком є ​​схильність тенів до накопичення накипу.

Нагрівання теплоносія в електродних нагрівачах відбувається при проходженні через нього електричного струму. Таке обладнання відрізняється економічністю і продуктивністю. Воно не провокує утворення накипу. Теплоносієм повинна виступати спеціальна рідина, яка зазвичай пропонується самим виробником.

Резисторні моделі, хоч схожі за принципом функціонування на електродні, в приватних житлових будинках використовуються досить рідко. Причинами цього є масивні розміри, велика вага і висока вартість.

ПРАВИЛЬНИЙ ВИБІР ЕЛЕКТРИЧНИХ КОТЛІВ

Перш за все, електрокотел не варто купувати там, де є перебої з електрикою. До уваги треба брати потужність електричного котла, кількість контурів в ньому, фазність електричної проводки.

Діапазон пропонованих українських електричних котлів досить широкий - від двох до декількох десятків кіловат. В приватному будинку, зазвичай, досить агрегату до 20 кВт, а на торгових або промислових об'єктах - електрокотли повинні мати більш високу потужність.

Всі проблеми з придбанням електрокотлів успішно вирішуються у нас. Вітчизняна продукція має досить якості, щоб не поступатися імпортним аналогам, які набагато дорожче.