Димоходи з нержавіючої сталі

Найдено: 1 - 12 из 59 товаров

Інтернет-супермаркет «ЕСПО» пропонує абсолютно всі вироби, які використовуються в обладнанні систем опалення, водопостачання та інших сантехнічних роботах. Є в нашому асортименті і димоходи з нержавіючої сталі.

У ЧОМУ ПЕРЕВАГИ ДИМОХОДІВ З НЕРЖАВІЮЧОЇ СТАЛІ?

Головна перевага димоходів, виконаних з нержавіючої сталі, полягає в тому, що вони відрізняються універсальністю. Це дозволяє їх використання з будь-якими опалювальними приладами і  не вимагають будь-яких переробок і удосконалень.

Завдяки їх модульності, тобто тому, що такі димоходи збираються з фасонних деталей, їх установка може здійснюватися в процесі будівництва будинку, або після його завершення.

Наявність великої кількості сполучних деталей дає можливість збору димоходів різних конфігурацій. Завдяки таким можливостям у споживачів не виникає проблем навіть після завершення будівництва. Димоходи легко обладнуються на будь-якому етапі.

ВИДИ ДИМОХОДІВ З НЕРЖАВІЮЧОЇ СТАЛІ

Пропоновані в нашому Інтернет-супермаркеті «ESPO» димоходи з нержавіючої сталі можуть бути одностінними або двостінними (сендвічами).

Перші використовуються для димохідних каналів усередині приміщень або в якості вставок в наявні цегляні димоходи. Другі відрізняються конструкцією, яка складається з двох труб - внутрішньої і зовнішньої. Всередині - шар негорючої ізоляції. Їх використовують для установки зовні приміщень.

Різною повинна бути і товщина стінок використовуваних труб, яка залежить від типу застосовуваного палива. Будь-яку консультацію в частині вибору димоходу з нержавіючої сталі кожен покупець може отримати у наших консультантів, які мають достатні знання і навички, щоб допомогти клієнтам.