Бойлери під мийкою

Найдено: 1 - 3 из 3 товара

Одним із самих альтернативних способів підігріву води на сьогоднішній день являється газовий чи електричний бойлер. З допомогою такої техніки Ви точно не залишитесь без гарячої води. Всі бойлери оснащені електричними нагрівальними елементами ( тенами ), в наявності може бути як один так і два тени. За видами нагрівальні елементи бувають відкриті так і закриті , або як їх ще називають мокрими та сухими. Відкритий тен – це нагрівальний елемент який на пряму контактує з водою, вони потребують регулярного очищення. Закритий тен – це тен який знаходиться в додатковій колбі і повністю захищений від корозії та накипу. Для того щоб правильно обрати водонагрівач потрібно правильно розрахувати Ваші витрати гарячої води, кількість людей які будуть користуватись теплою водою одночасно, на скільки точок роздачі нагрівач повинен нагрівати воду , і т.п. Якщо ж Вам потрібен бойлер лише для миття посуду а не для приймання душу чи ванни, тобто для маленьких затрат, то Вам  ідеально підійдуть бойлери які встановлюються під або над мийкою.

Бойлери під мийкою -  такі водонагрівачі є досить компактними та зручними в користуванні, по самій назві зрозуміло що монтуються вони під мийкою. По скільки місце де розташовують нагрівачі зазвичай є досить вологе а інколи й мокре, то матеріал з якого виготовлений бойлер повинен бути з антикорозійного металу за звичай вони покриті дрібнодисперсною або ж титановою емаллю, та це не впливає на вагу агрегату,тому вони легко встановлюються.  Особливості бойлерів під мийкою це різниця в самій конструкції водонагрівача адже підключенню  до нього води  відбувається згори.

Через те що баки в такого типу бойлерів  невеликі за об’ємом, нагрівання води відбувається максимально швидко. Маленькі розміри та красивий та стильний дизайн ідеально підійде для будь-якого кухонного інтер’єру. Якщо ж у Вас не має можливості монтувати водонагрівач під мийкою то альтернативним виходом із цієї ситуації буде бойлер над мийкою, який нічим не поступається першому варіантові.

Виробників бойлерів під мийкою є досить багато, це як наші вітчизняні виробники так і імпортні, ці фірми пропонують багато різних моделей.