Бойлери комбіновані

Найдено: 1 - 12 из 27 товаров

Багато із тих у кого є вже опалювальні котли для того щоб з економити на водонагрівачах купують комбіновані бойлери або як їх ще називають ( не прямі). В чому  економія? Коли опалювальний сезон закінчується , використовувати котел лише для того щоб обігрівати воду як не зручно так і не вигідно, тому найвигіднішим із варіантів буде придбання комбінованого водонагрівача. Такі бойлери вже досить давно знаходяться на ринках України та на іноземних ринках, вони все одно являються сучасними пристроями для підігріву та зберігання гарячої води, внутрішня сторона яких виготовлена із високоякісного металу та оброблена спеціальною високотемпературною емаллю, яка захищає бак від корозії.

Переважно такі бойлери застосовуються в парі з твердопаливними котлами, поскільки ви топите тільки котел. Економія також заклечається в тому, що в літній період цей бойлер працює, як звичайний класичний водонагрівач від джерела електроенергії, і таким чином ви не користуєтесь вже твердопаливним котлом. Такі бойлери можна використовувати в різних приміщеннях : квартирах, дачах, приватних будинках, заміських будівлях, котеджах, різного типу підприємствах( господарських, харчових ), та т.п.

За допомогою таких комбінованих бойлерів можна економити електроенергію особливо в опалювальний період. Вони досить прості у використанні. Як і всі інші моделі і види водонагрівачів комбіновані бойлери поділяються на декілька типів, наприклад : виробник( наш чи закордонний), матеріал внутрішнього та зовнішнього баку, об’єм баку, форма ( циліндрична, плоска, прямокутна, та ін..), тип тену (мокрий – відкритий чи сухий – закритий), потужністю тену, тип установки (вертикальний чи горизонтальний), час та температура нагріву, розмір та вага . Для того щоб нагрівач працював довше варто придбати фільтр, особливо якщо агрегат з мокрим( відкритим) теном.

Бойлери не прямого нагріву можуть працювати від : газових, твердопаливних, електричних котлів чи сонячних колекторів, та все одно виробники виготовляють в середині водонагрівачів додаткове джерело нагрівання ( нагрівальний елемент -  тен), також бувають бівалентні водонагрівачі – більш ефективніші нагрівачі із двома елементами, це означає що бойлер можна підключати до двох котлів чи інших джерел постачання газу чи електроенергії.