Бойлери класичні

Найдено: 1 - 12 из 22 товара

Сучасна людина в повсякденному своєму житті стикається з електронагрівальними приладами, які мають різноманітне призначення. Вже просто неможливо уявити її життя без них. Це раніше вона як-то обходилася без пральної машини і кавоварки або електричного чайника.

Коли мова заходить про гарячу воду, то людину відмінно виручають бойлери класичні, без яких їй ніяк не впоратися, якщо вона хоче забезпечити комфортність свого існування. Україна і її громадяни це відмінно зрозуміли, а тому такі водонагрівачі мають велику поширеність.

БОЙЛЕРИ КЛАСИЧНІ: У ЧОМУ ОСНОВА ЇХ ФУНКЦІОНАЛЬНОСТІ?

Практика використання таких приладів, як класичні бойлери, показує, що основою їх ефективного функціонування, його справжнім «серцем», яке виконує нагрівання води до необхідних показників, є ТЕН, що є особливим нагрівальним елементом.

Електронагрівачів в даний час використовується надзвичайно багато, а тому вражає різноманітність ТЕНів, які можна купити на нашому вітчизняному ринку. Відсутність спеціальної підготовки покупця створює для нього певні труднощі, зокрема, неможливость розібратися належним чином в специфіці вибору необхідного варіанту водонагрівача.

При здійсненні покупок в Інтернет-супермаркеті «ЕСПО» ця проблема просто відпадає, оскільки поруч з покупців завжди знаходиться справжній професіонал, який допоможе вирішити дану проблему. Львів і більшість міст країни вже переконалося в правильності такого кроку.

Ми пропонуємо прилади, обладнані різними ТЕНами, терміни експлуатації яких, і їх ціна найрізноманітніші. Ми підкажемо, що краще і в якому випадку.

«СУХИЙ» І «МОКРИЙ» ТЕПЛОЕЛЕКТРОНАГРІВАЧ

Компаніями-виробниками пропонуються водонагрівачі з «мокрими» або «сухими» ТЕНами. Більш високою вартістю відрізняє другий тип, але його сервісне обслуговування вимагатиме більше часу і гарантія триватиме довше.

Бойлери електричні з відкритим ТЕНом вельми популярні серед співвітчизників. Такий «мокрий» нагрівач названий так через його безпосередній контакт з рідиною. Він являє собою маленьку порожню трубку зі сталі або міді. Для її наповнення використовується речовина, що має високу теплопровідність, наприклад, кварцовий пісок або оксид магнію. Усередині конструкція встановлюється ніхромова спіраль.

Не виключено, що подібна конструкція може покриватися накипом, а тому при пробоях існує певна небезпека ударів електрострумом. «Сухий» ТЕН контакту з водою не має. Право вибору - це справа споживача.