Інверторні кондиціонери у Львові

Найдено: 1 - 12 из 175 товаров

Оптимальний мікроклімат в житловому приміщенні або офісі - це основа нормального життя людини. Інверторні кондиціонери, пропоновані нами, - гарантія його забезпечення.

Кондиціонери-інвертори: інноваційні технології, переваги і доступність

Прагнення купити побутовий кондиціонер у Львові - цілком закономірне бажання кожної людини, який прагне до затишку і комфорту. Важливо, що таке обладнання корисне і в зимові морозні дні, коли подаровані ними струмки теплих потоків повітря стануть тим бажаним затишком. Влітку кондиціонери навпаки забезпечують прохолоду, незалежно то того, яка температура на вулиці.

Сьогодні на вітчизняному ринку представлене різноманіття моделей, серед яких інверторні кондиціонери з обігрівом, що мають особливий попит. Їх ціни повністю відповідають якості і функціональності агрегатів. Конструкція всередині має вбудовані компресори, що забезпечують можливість регулювання потужності всього агрегату.

Коли досягається температура, задана користувачем, повне виключення кліматичної техніки не відбувається. Агрегат переходить в підтримуючий режим. Інвертор зручно залишити включеним на весь час, поки користувач знаходиться в приміщенні. У цьому випадку висока комфортність забезпечується мінімальним енергоспоживанням.

Переваги інверторної кліматичної техніки

Інверторні кондиціонери у Львові - це поширені кліматичні агрегати, що відрізняються рядом особливих переваг:

  • Ефективність на високому рівні. Кондиціонери розраховані на обігрів або охолодження приміщень, які забезпечуються в два рази швидше, ніж це робиться аналогами за характеристиками потужності. Тому вигідно купити саме інвертор.
  • Економія електричної енергії на рівні 30-ти відсотків. Невелике споживання електрики дозволяє експлуатацію кондиціонера одночасно з іншими електроприладами, які використовуються споживачами. При цьому немає побоювань за можливі перевантаження електромереж.
  • Гучність на низькому рівні. Компресор комплектуються подвійним ротором, що забезпечує істотне зменшення вібраційних коливань зовнішніх блоків. Інверторний кондиціонер у Львові встановлюється і в спальних кімнатах, де інша кліматична техніка практично не використовується, оскільки створює дискомфорт.
  • Можливість використання інверторів і в приміщеннях, які мають великі площі. Інформація про це є в експлуатаційних характеристиках приладів.
  • Кондиціонери на обігрів при 30 с працюють в будь-яких умовах, а окремі моделі успішно використовуються і в зимові морози.
  • Такі агрегати потужність збільшують і зменшують поступово. Коливання не перевищують одного градуса.

Моделі інверторних кондиціонерів

Як і вся Україна, Львів відзначає різноманітність моделей цього кліматичного обладнання, що дозволяє придбати кондиціонери з обігрівом ціна яких влаштовує співвітчизників. В наявності є таке виконання кліматичних пристроїв:

  • Блок зовнішньої установки, наявний поза приміщеннями. Його призначення полягає у виробленні і тепла, і холоду.
  • Блок всередині приміщень. Більшість моделей - настінні інвертори, однак доступні касетні, канальні і стельові типи.
  • Спліт-системи інверторного виконання. У їх складі пара функціональних модулів. Відмінності моделей - в технічних характеристиках. Кондиціонувати можуть будь-які приміщення.
  • Мультиспліт-системи - найсучасніше вирішення питання обігріву та охолодження відразу декількох кімнат чи приміщень.
  • Інвертор-кондиціонери мають перевагу, що полягає в економії місця для їх установки.

Слід підкреслити, що кліматичні пристрої надзвичайно чутливі до перепадів електричної напруги. Потрібно завчасно дбати, щоб вони були захищені.

Вибір кондиціонера високої якості

Базовий критерій, за яким придбається обладнання, є площа приміщень. Вона служить для визначення продуктивності придбаного агрегату.

Ціна буде залежати не тільки від площі, а й від додаткових функцій, які є. Це, наприклад, РК-дисплей, Wi-Fi модуль, різноманітність режимів функціонування, а також від виробника кондиціонерів.

Допомога в придбанні оптимального інверторного кондиціонера нададуть наші досвідчені фахівці, що володіють великим практичним досвідом і багажем твердих теоретичних знань.