Що таке система інсталяції для унітазу і як її вибрати

У міських квартирах санвузли відрізняються невеликими розмірами, що змушує господарів шукати різні виходи, щоб економити місце і не втрачати комфорт і затишок. Відмінним способом для цього є використання інсталяційних систем для унітазів. Це спеціальна конструкція, яка дає можливості для надійного закріплення унітазів і використовуваних предметів сантехніки.

Такі конструкції для туалетів забезпечують приховування всіх з'єднань з каналізацією і водопроводом. Завдяки цьому, не порушується загальний інтер'єр санвузла. Наш Інтернет-супермаркет «ЕСПО» - це можливість вибору найоптимальнішого варіанта даного товару, який буде зручним для певного місця його використання.

 

У ЧОМУ ПЕРЕВАГИ ІНСТАЛЯЦІЙНИХ СИСТЕМ ДЛЯ УНІТАЗІВ?

 

Практика показала, що таке обладнання надзвичайно зручне. Воно не тільки гарантує зручний монтаж унітазів, приховування різних частин, а також дає можливість додаткового утеплення і зниження рівнів шуму при експлуатації сантехніки. Видимою є тільки туалетна чаша, а ванні кімнати здаються більш комфортними і просторими.

Ці установки є вельми дорогим обладнанням, але такий недолік виправданий численними перевагами, серед яких:

  • Їх компактність, що дозволяє більшу функціональність всього вільного простору в санвузлах;
  • Мінімальні рівні шуму, забезпечуються тим, що зливні бачки ховаються в стіни;
  • Зручне прибирання ванних кімнат, оскільки прибирати легше там, де немає на підлозі ніяких предметів;
  • Можливість викладати на підлогах різні кахельні візерунки або малюнки, оскільки для цього немає перешкод;
  • Можливість економії води. Для цього передбачаються великі і маленькі потоки води, регулювання яких здійснюється двома наявними кнопками;
  • Надійна експлуатація при правильно виконаному монтажі. Конструкція може витримувати навантаження до 400 кг.     

 

     

ЯКІ БУВАЮТЬ ІНСТАЛЯЦІЇ ДЛЯ УНІТАЗІВ?

 

Сучасний ринок, а разом з ним і наш Інтернет-супермаркет, пропонує два види таких конструкцій для унітазів:

  • Блокований тип відрізняється використанням опорних стійок і кріплень. Цей вид може використовуватися при монтажі будь-яких туалетів, тобто і підлогового типу, і навісного. Основним недоліком є ​​обов'язкова наявність в приміщенні капітальної стіни. В іншому випадку монтаж не буде якісним і правильним.
  • Рамний варіант- це висока надійність і міцність. Дана конструкція витримує вагу до чотирьох сотень кілограмів. Її можна монтувати на стіні чотирма точками, а можна двома на підлозі і двома на стіні. Ситема може встановлюватися також повністю на поверхні підлоги. Найістотнішим перевагою є те, що для її установки зовсім необов'язково мати капітальні стіни. Вона встановлюється навіть на гіпсокартонні перегородки. Основою рамної конструкції є рама зі сталі. На неї може кріпитися унітаз, а також умивальник або біде. Встановлюються такі конструкції біля прямих стін і в кутах.     

 

     

ПРАВИЛЬНИЙ ВИБІР СИСТЕМ ІНСТАЛЯЦІЇ ДЛЯ УНІТАЗІВ

 

Розібравшись з питанням, для чого потрібні такі пристрої, перейдемо до теми правильного їх вибору. Важливо в повній мірі враховувати конструктивні особливості даного обладнання. При виборі туалету слід виходити з того, настільки зручним буде догляд за ним. Особлива відповідальність необхідна і при придбанні інсталяційних систем, бачків та іншого приладдя до них.

Не варто забувати про такий момент: дані вироби надійно ховаються в стінах. Це надзвичайно зручно і красиво, але доступ до них не буває вільним. Щоб уникнути проблем краще відразу ж купувати сантехніку високої якості. Це можливо, якщо перевагу віддавати відомим виробникам, що гарантують якість виробленого сантехнічного обладнання. Хоча воно коштує дорожче, все ж вигідніше купувати якісні вироби, ніж потім вкладати солідний капітал в нескінченне усунення виникаючих поломок.

Якістю і довговічністю відрізняється сантехніка європейських виробників, а ось до китайської ставляться з побоюваннями, оскільки, на думку експертів, у неї недостатня надійність і довговічність. По можливості перевагу найкраще віддавати рамним варіантам, а не блоковим. Вони дорожчі, але забезпечують більш економне використання місця в санвузлах і можливість створення оригінального інтер'єру.  

     

  

Рами з металу, що входять в комплект, не повинні прогинатися. Оглядати їх необхідно і зовні, щоб не було тріщин або подряпин. Обов'язковою повинна бути і повна комплектація, що передбачається виробником. Це - елементи кріплення, несучі рами, шумоізоляція, перехідники для колін змиву, змивні бачки. Дані сантехнічні системи додатково продаються з клавішами змиву.

Інсталяційні системи для унітазів - конструкції, які є надзвичайно корисними. Це прекрасна можливість для додання санвузлам естетичного вигляду і максимальної економії місця. Правильно обране обладнання гарантує якісний монтаж та тривалі терміни служби.

Комментарии

Пока нет ни одного отзыва. Оставьте отзыв первым
Только авторизованные пользователи могут оставлять комментарии Вход