Як вибрати парапетну газову колонку

Газова колонка оцінена споживачем, як швидкий і простий спосіб отримання гарячої води для квартир, будинків і навіть невеликих дач. Пропоновані сучасні водонагрівачі парапетного типу докорінно відрізняються від попередників, які характеризувалися малою потужністю, великими розмірами і просто-таки величезним споживанням газу.

Сучасна парапетна колонка на газу - це компактний водогрійний прилад, який має і велику продуктивність, і унікальний дизайн. Вона не залежить від водяного напору. Раніше це був основний мінус старих моделей. При установці таких колонок по стандарту забезпечується надійність і безпека в експлуатації. Щоб все це стало реальністю, важливо знати, як правильно підібрати турбіновану колонку.

 

ОСОБЛИВОСТІ ПАРАПЕТНИХ ГАЗОВИХ КОЛОНОК

 

Парапетні газові водонагрівачі обладнуються герметично закритими камерами згоряння. Разом з ними використовуються коаксіальні димоходи, конструкція яких представляє собою трубу в трубі. Вони виводяться на вулицю через спеціально пророблені отвори в зовнішніх стінах.

Принцип забезпечення функціонування парапетної газової колонки полягає в тому, що виведення відпрацьованих газів здійснюється за допомогою внутрішньої труби, а подача чистого, необхідного для повноцінного горіння в колонках, здійснюється з вулиці по зовнішній трубі.

Парапетні колонки на газу не вимагають обладнання стаціонарного димоходу. Вони є ідеальним варіантом в тих випадках, коли потрібно комфортне забезпечення гарячого водопостачання в офісах, квартирах, приватних домоволодіннях, де немає стаціонарних димоходів.

При цьому все-таки доводиться розщедрюватися, хоча і на невелику суму, оскільки потрібно буде робити невеличкий отвір у стіні. Правда, це менш клопітка справа. Потім користувач може бути стовідсотково впевнений в робочому стані парапета, який не буде забитий, а, значить, гарантовано функціонуватиме належним чином. Цього ніхто не зможе гарантувати в тих випадках, коли використовуються старі димохідні системи, в яких не виключені пропуски відпрацьованих газів. Перед їх використанням все одно доведеться займатися обстеженням таких димоходів і усуненням недоліків.

Конструкція газових парапетних колонок в більшості випадків передбачає наявність регуляторів управління, які розташовуються на їх передніх поверхнях. Окремі моделі електронні установки температури і розміру водяного потоку через теплообмінники.

Розпал парапетних колонок на газу здійснюється від побутової електричної мережі. Це створює певні труднощі в тих місцях, де трапляються відключення електроенергії, які роблять водонагрівачі непрацездатними.

 

     

ЧОМУ ВИБІР ТРЕБА РОБИТИ НА КОРИСТЬ ПАРАПЕТНОЇ ГАЗОВОЇ КОЛОНКИ?

 

По-перше, вже говорилося про відсутність потреби в дорогих і складних димохідних системах і витяжок. Завдяки закритим камер згоряння повітрообмін проходить через прості коаксіальні димоходи.

 

По-друге, у турбінованих моделей відсутня залежність від тиску газу в газових магістралях.

 

По-третє, при експлуатації таких газових колонок виключається потрапляння відходів процесу горіння в приміщення, де вони використовуються.

 

По-четверте, парапетні газові колонки значно простіше встановлюються за місцем експлуатації.

 

По-п'яте, їх висока екологічна безпека, яку забезпечують більш ретельним спалюванням газу.

 

По-шосте, відрізняються високим рівнем коефіцієнта корисної дії.

 

По-сьоме, газові колонки турбінованого типу мають електророзпал.

 

По-восьме, комплектуються пальниками з модуляторами полум'я (регулювання температури в автоматичному режимі).

 

ІННОВАЦІЙНЕ ВОДОНАГРІВАЛЬНЕ ОБЛАДНАННЯ

 

Газові бездимохідні колонки є інноваційними водонагрівачами. Ряд особливостей, характерних цим приладам, зробив їх затребуваними на вітчизняному ринку.
Розбираючись з тим, як вибрати турбіновану газову колонку, споживач повинен відчути всі плюси, якими вони відрізняються серед водогрійного обладнання. Вони перевищують класичні прилади по ККД. Надлишки повітря, одержувані його нагнітанням, забезпечують максимальне вигоряння газу, яке гарантує велику ефективність водонагріву.

Такі колонки випускаються виробниками в різних розмірах і потужностях. Їх корпуси не нагріваються до тих температур, які можуть стати причиною опіків. Водонагрівачі працюють в автоматичному режимі.

Робота приладів забезпечується всебічним захистом. Контролюються всі функції газової колонки. При відхиленні від норм будь-якої з них призводить до завершення роботи, чим запобігаються серйозні наслідки.

 

РЕКОМЕНДАЦІЇ, ЯКІ ДОПОМОЖУТЬ ПРИДБАТИ ОПТИМАЛЬНУ ГАЗОВУ КОЛОНКУ

 

При виборі парапетної газової колонки радимо всім споживачам виходити з таких обов'язкових вимог:

 

  • Передбачувані обсяги споживаної гарячої води;

 

  • Бажані рівні комфорту;

 

  • Наявність місця для монтажу парапетної газової колонки.

 

Дотримуючись таких вимог і порад фахівців, споживач ніколи не буде в програші.

Комментарии

Пока нет ни одного отзыва. Оставьте отзыв первым
Только авторизованные пользователи могут оставлять комментарии Вход

Теги

вибір твердопаливного котла (3) твердопаливні котли (3) сталевий твердопаливний котел (1) чавунний твердопаливний котел (1) газові котли (1) вибір газового котла (1) бойлери (6) бойлер з сухим теном (3) види бойлерів (6) електричний котел (2) види електричних котлів (2) вибір електричного котла (2) циркуляційний насос (1) види циркуляційних насосів (1) насос у систему опалення (1) стальний твердопаливний котел (1) види газових колонок (4) димохідна газова колонка (2) парапетна газова колонка (2) глибинний насос (1) види глибинних насосів (1) види радіаторів опалення (2) вибір радіаторів опалення (2) типи радіаторів опалення (2) газовий конвектор (2) димохідний газовий конвектор (2) парапетний газовий конвектор (2) види електричних конвекторів (2) електричні конвектори (2) види кондиціонерів (1) який кондиціонер кращий (1) типи кондиціонерів (1) газові колонки (1) Встановлення кондиціонера (1) дізнатися вартість установки кондиціонера - Львів (1) Київ (1) Україна (1)