Розміри душових кабін - які вони бувають?

Зростаюча популярність душових кабін вимагає від виробників постійного пошуку, спрямованого на задоволення побажань покупців. У останніх при виборі даного сантехнічного обладнання виникає чимало запитань щодо його розмірів, експлуатаційних характеристик і цін.

Цікавляться вони і тим, які бувають розміри таких приладів. Це не дивно, оскільки нерідко саме габарити є вирішальним фактором, а кожен споживач виходить зі своїх можливостей, в тому числі з розмірів. Правильний вибір цих сантехнічних пристроїв забезпечить їх гармонійне розміщення у ванній кімнаті і гарантує максимально позитивні відчуття при експлуатації.

На сучасному ринку вибирати є що, оскільки пропонується досить широкий асортимент. Будь-яка пропонована модель відрізняється такими факторами, як функціональність і зовнішні характеристики, зокрема, розміри, форма і колір. Габарити в багатьох випадках є головним фактором, який виступає саме на користь використання сантехніки. Компактність даного обладнання дозволяє його використання навіть в маленьких ванних кімнатах.

 

РОЗМІРИ ДУШОВИХ КАБІН, ДОСТУПНИХ ДЛЯ ПОКУПКИ

 

Покупець може придбати такий сантехнічний пристрій на будь-який смак і розмір, оскільки пропонована розмірна лінійка відрізняється великою кількістю пропозицій. При необхідності може бути придбано навіть обладнання нестандартних розмірів, яке ідеально підходить для певної кімнати.

Для ефективного вирішення даного питання необхідно знати мінімальні розміри цього обладнання, так само як і всі ті, які пропонують виробники. Ясна річ: ширша модель забезпечує більш зручне користування нею. На жаль, далеко не кожен з нас може дозволити собі придбання і використання саме такого типа, оскільки не кожен має достатньо місця для нього.

 

     

Сьогодні пропонуються види таких приладів, які мають ширину:

  • Мінімальну - 75 см, це можуть бути лише асиметричні моделі;
  • Мінімальну стандартну - 80 см;
  • Максимальну - 135 см.

Разом із шириною, велике значення має і висота, яка може дорівнювати:

  • 198 см - мінімальний показник;
  • 230 см - максимальна висота;
  • 200 см - максимальне значення для душових шторок.

Правильний вибір розміру - це його комфортна експлуатація. Найбільш затребувані є пристрої, прилеглі однією або двома стінками до стін ванної кімнати. Кабінки такого типу носять назву нішевих, кутових або пристінних. Щодо форми слід сказати, що стандартними вважаються квадратні моделі. Бувають і прямокутні та напівкруглі варіанти, а також ті, які мають форму багатокутника або чверті кола.

Розміри піддонів - це не тільки комфортність, але і додаткові можливості по оснащенню різними функціями. Правда, чим більші розміри, тим вище буде ціна.

Стандартні розміри - 80х80, 100х100, 135-135 см. Високим попитом користується обладнання нестандартного розміру 100х80 см.     

 

     

ГІДРОБОКС 80Х80

 

Його затребуваність пов'язана з тим, що піддон розміром 80х80 см відмінно підходить для реалій сучасних квартир, у ванних кімнатах яких великогабаритне устаткування просто не вміщається. Заміна ванни таким агрегатом є правильним рішенням, оскільки місце, що звільняється може використовуватися з користю для іншого призначення, зокрема, для додаткового меблювання або установки пральної машини чи умивальника.

Дана сантехніка таких розмірів виконуються переважно в квадратній формі або у формі чверті кола. У неї є пристосування і функції, які є найнеобхіднішими для створення зручності і комфорту. Дане обладнання має вартість, яка знаходиться на цілком демократичному рівні, а тому відноситься до економ-класу.     

 

ДУШОВА КАБІНА 100Х80

 

Виробники активно пропонують нашим співвітчизникам і пристрої розміром 80 на 100 см. Вони побільше габаритами і в маленьких ванних кімнатах, звичайно ж, завеликі, проте в них зроблений акцент на місткості і комфортабельності. Попит на них дуже великий.

Випускаються дані вироби в різному кольоровому виконанні. Різні і матеріал виготовлення, і форма. Такі прилади легко підбираються до будь-яких інтер'єрів.
Вражаючою є функціональність моделей цих розмірів. До базового набору функцій додається гідромасаж, ефект турецької лазні і вбудоване радіо. Можна вибрати модель з розсувними дверцятами, або ж з такими, що відкриваються. Вибір залежить від місця її установки. Також вони можуть мати дах або не мати його.     

 

     

КАБІНА 135Х135

 

Обладнання даного розміру відзначається просторістю та зручністю. Може розміщуватися у великих приміщеннях, зокрема, в ванних кімнатах, які поєднуються з санвузлами. Великі розміри дозволяють одночасно користуватися кабінкою відразу двом людям.

Цей пристрій є повностінним обладнанням, оснащується розсувними механізмами. Відрізняється ергономічністю і високим рівнем зручності.

Оснащення цих агрегатів різноманітне: система ароматерапії, гідромасаж, парогенератор, вентиляція. Гучний телефонний зв'язок і мультимедійні пристрої присутні в більш дорогих моделях. Зручність забезпечується наявністю сидіння і декількох душових лійок. Функціонування душової кабіни 135х135 забезпечується за допомогою сенсорних систем.

Комментарии

Пока нет ни одного отзыва. Оставьте отзыв первым
Только авторизованные пользователи могут оставлять комментарии Вход