Електричні конвектори

Найдено: 0 товаров

Практика показує, що для швидкого отримання необхідної температури в приміщенні правильним буде придбання електричного конвектора. Завдяки використанню цієї ефективної і сучасної техніки, до речі, популярної в Україні, вдається створювати в будь-якому приміщенні максимально ефективні опалювальні системи.

Наш Інтернет-супермаркет пропонує великий вибір електричних конвекторів від різних виробників, які дозволяють створювати комфортні умови проживання для наших співвітчизників.

ПЕРЕВАГИ ЕЛЕКТРИЧНИХ КОНВЕКТОРІВ

Сучасні електричні конвектора відрізняються прекрасний дизайном і відмінними технічними характеристиками, до яких, в першу чергу необхідно віднести:

  • Підвищену тепловіддачу;
  • Рівномірність розподілу тепла по всьому приміщенню;
  • Висока енергоефективність.

Опалювальні електричні конвектори відрізняються економічністю, доступною вартістю, наявністю сучасної системи безпеки, захищеністю від перегрівів або інших надзвичайних ситуацій. Їм також характерна екологічність і захищеність від пилу, що також сприяє їх популярності серед споживачів.

Всі типи обігрівальної техніки відрізняється загальними корисними властивостями, але електричним обігрівачам притаманні ще й власні унікальні властивості, серед яких такі, як:

  • Установка обігрівачів на роликових ніжках;
  • Можливість об'єднання електрообігрівачів в єдині опалювальні системи стаціонарного типу;
  • Наявність конструктивних особливостей нагрівальних елементів;
  • Використання електронного або механічного управління;
  • Іонізація і очищення повітря;
  • Можливість зміни робочих режимів техніки.

ЩО СОБОЮ ПРЕДСТАВЛЯЮТЬ ЕЛЕКТРОКОНВЕКТОРИ?

Електричний конвектор - це пристрій, який зовні захищений декоративним корпусом. Знизу і зверху він має отвори, використовувані для надходжень холодного і виходу нагрітого повітря. Нагрівальний елемент встановлюється в нижню частину корпусу обігрівача. У комплекті також кімнатний термостат, який дозволяє автоматичне підтримання заданих температур.

Електроконвектори кріпляться переважно до стін, хоча є і варіанти підлогових обігрівачів на колесах, що дозволяє переміщати їх по кімнатах. Кращим варіантом розташування електричних конвекторів вважається їх розташування під вікнами. Це відсікає потоки холодного повітря від вікон.

А ось найкращим місцем вибору і придбання цих опалювальних приладів є, без усякого сумніву, Інтернет-супермаркет «ЕСПО». У нас представлений їх великий асортимент, так що вибір зробить кожен, хто звернутися до нас.