Газові котли

Найдено: 1 - 12 из 198 товаров

Газовий котел - економічно і ефективно обігріти приміщення

Настінний газовий котел є серцем будь-якої системи обігріву. Дане твердження навряд чи заперечив. Це прекрасно розуміє Україна, а тому все частіше приймає рішення придбати саме його. Котлової агрегат являє собою найпоширеніше обладнання.

Навіть в умовах використання досить дорогого енергетичного носія, ціни якого все підвищується, він залишається зручним способом опалення. При цьому вартість газового котла порівнянна з фінансовими можливостями наших громадян.

Опалювальни й котел газовий - в чому його особливості?

Це пристрої, функціонування яких основане на отриманні теплової енергії при згорянні газоподібного палива. Львів, так само, як і інші населені пункти країни, радий купити ці прилади для опалення. Важливо і те, що вони підходять і для будинку, і для інших приміщень, а також для гарячого водопостачання.

Відмінності, що характеризують настінний газовий котел, полягають в ряді чинників:

  • Абсолютна простота у використанні, інформацію про це містить відповідна інструкція.
  • Умови для повної автоматизації приладів, які функціонують на газу.
  • Енергозберігаюче споживання енергоносія.
  • Ціна відрізняється доступністю для різних верств населення, що знімає проблему, яка хвилює співвітчизників щодо питання скільки коштує пристрій.
  • Ефективне нагрівання самих різних приміщень будь-якого призначення.

Принцип роботи газового котла

За методом функціонування опалювальні котли газові, які можна купити в Інтернет-магазині, отримавши прийнятну відповідь на питання скільки коштує агрегат, відрізняються простотою. Ціна просто здивує своїм повним відповідністю якості та функціональності.

В процесі газоподачі на прилад іскрою від електронного або пьезорозжига запалюється запальник. Подача газу неможлива без палаючого запальника, оскільки може статися вибух газу. Запальник запалює паливо і нагрівається тепловою носій в системі.

Нагрівання відбувається до того температурного рівня, заданого термостатом, яким комплектується настінний газовий котел. Відключення пальника також відбувається в автоматичному режимі. Коли падає температура теплоносія, пальника знову розпалюються і процес повторюється.

Класифікація газових котлів

Опалювальні котли газові, ціна яких прийнятна, можна купити для дому, або для інших будівель, але слід знати, що вони можуть бути:

  • 1-контурними - тільки для виконання опалювальної функції.
  • 2-контурними - забезпечують опалення приміщень та ГВП.

При виборі необхідного товару в Інтернет-магазині звертайте увагу на відгуки численних користувачів, за допомогою яких можна отримати точне уявлення про агрегати на газу.