Бойлери Slim & Вузькі

Найдено: 0 товаров
На сьогоднішній день часто доводиться стикатись із проблемою з малим масштабом житла. При виборі водонагрівача постає питання де його поставити і яку модель вибрати щоб вона не була великою, тому покупці не стільки звертають увагу на якість як на розміри бойлера. На щастя сьогодні ця проблема легко вирішується, можна підібрати як зручні для вашого помешкання габарити, так і за якістю хорошу техніку. 
 
Існує декілька видів бойлерів за формою баку, та одними із найпопулярніших являються вузькі ( slim-моделі), в них сучасний дизайн та значна перевага в характеристиці порівнюючи із звичайними типами водонагрівачів. Ці бойлери ідеально підходять для приміщень де не вистачає місця для великих бойлерів. Є моделі які можна розміщувати як у горизонтальному так і вертикальному положенні , від чого залежатиме швидкість нагріву води. Такі водонагрівачі можна прикріпити над зливом бачка чи одразу над ванною, але для того щоб уникнути мало приємних ударів головою.
 
Та декілька років тому назад з’явились плоскі бойлери які мають 23-27 сантиметрів від стінки до лицевої сторони водонагрівача, тому тепер його зручно монтувати вище, ближче до стелі, звичайно якщо у Вас є в наявності ніша то це б все вирішило, але зазвичай вони відсутні.  Багато з них мають якісне антикорозійне покриття та механічне керування, терморегулятор може бути як внутрішнім так і зовнішнім, вибір залежить від Ваших вподобань, за рахунок тепло ізолятора який частіше за все виготовлений із пінополіуретану вода довше остигає. Температура нагрівання такого бойлера від 30 до 65 градусів. Вузькі водонагрівачі вужчі ніж круглі але дещо вищі та ідеально підходять для розташування їх в нішах чи кутках кухні чи ванної кімнати. Бойлери типу slim представляють собою вузький циліндр, багато із таких приладів володіють автоматичною очисткою води та підвищеним рівнем безпеки.
 
Якщо ж Вам не вистачає потужності у придбаному бойлері але всі інші критерії підійшли і просто ідеально підходять для вашої домівки , то є моделі в яких є можливість замінити тен на більш потужніший.