Корисні поради як вибрати змішувач для біде!

Пісуар, будучи видозміненою і спрощеною версією традиційних унітазів, вже став звичним в громадських туалетах, оскільки зручний і корисний для людини. Вибір змішувача для біде - непростий, оскільки пропозицій сучасного ринку - багато. Тут важлива порада фахівця, який має достатні знання і досвід в установці і експлуатації цього сантехнічного обладнання.

Сучасна сантехніка для даного типу пристроїв відрізняються єдиним принципом функціонування. Різниця лише в тому, який використовується спосіб управління ними. Разом зі кранами гігієнічні ванночки можуть комплектуватися і зливними бачками.

 

РІЗНІ ВИДИ ЗМІШУВАЧІВ ДЛЯ БІДЕ

 

Сьогодні ринок сантехнічного обладнання наповнений декількома видами такого обладнання, які використовуються для повноцінного функціонування пристроїв гігієнічного призначення. Вони можуть регулювати температуру і напір води, а використання плаваючих головок гарантує регулювання напряму потоків рідини. Найпоширенішими таких агрегатів є:

  • Класичні варіанти з гігієнічним душем;
  • Прилади з лійками, що підключаються до раковин або душів, дозволяючи використовувати замість біде туалет;
  • Крани-термостати забезпечують налаштування необхідної температури і потрібного напору води. Їх функціонування без збоїв - це повне усунення неприємних ситуацій.

     

Для визначення, який пристрій для гігієнічної ванночки кращий, необхідно знати й інші можливості та характеристики даного обладнання. Такі крани багато в чому схожі зі своїми побратимами, застосовуваними для раковин. Між собою вони різняться способом монтажу, місцем установки і технічними характеристиками.     

Приступаючи до підбору оптимального варіанту, продумайте все, від підключення, місця розташування до експлуатації. Важливо вибирати обладнання, виходячи з того, яка буде використовуватися ванночка, оскільки не кожен воно може підходити до будь-якої раковини.

Раковини, що заповнюються зовні, є класичними варіантами. Вода в чашу ллється зверху. До них підходять будь-яка вбудована сантехніка. При внутрішньому заповненні вода надходить з приладів, які розташовані з внутрішніх сторін раковини (під крайками або не дні). Для таких пристроїв необхідні агрегати певної моделі.

Обладнання для наповнення зовні може бути з одним важелем, двохвентильним та безконтактним. Останне комплектується фотоелементами. У використанні більш простими є крани з обертовими рукоятками. Однак вони можуть швидко засмічуватись при використанні нефільтрованої води. Для комплектів з парою баранчиків необхідно більше уваги, коли потрібно відрегулювати напір або температуру. Сантехніка безконтактного типу відрізняється можливістю підтримувати ванні кімнати в ідеальній чистоті і прекрасно доповнити їх інтер'єр.     

 

     

ДЕЯКІ ПОРАДИ ЩОДО ВИБОРУ ЗМІШУВАЧА ДЛЯ БІДЕ

 

При прийнятті рішення про капітальний ремонт слід підбирати повні комплекти кранів, щоб мати можливість оформлення дизайну в єдиному стилі. Щоб прилади довше працювали, фахівці радять їх встановлювати окремо, в т.ч. – і для гігієнічних ванночок: змішування води холодної і гарячої вимагає від обладнання витримувати великі навантаження.

При монтажі таких чаш крани встановлюють на бортики, або кріплять на стіни. Перший спосіб вимагає знати кількість отворів, на які розрахований виріб. При другому - ще в стадії ремонту потрібно передбачати, щоб комунікації були вмонтовані в стіни. Настінна сантехніка відрізняється гарним видом, компактністю і простим використанням.

Зовні крани для приладів гігієнічного призначення хоч і схожі на аналоги для умивальників, мають вельми істотну відмінність - в них використовуються аератори з кульковими шарнірами, що сприяють більш легкому і якісному користуванню цими приладами. Це дозволяє також змінювати напрямок струменів води.

Дані сантехнічні агрегати необхідні для виконання особливих функцій. Їх індивідуальні форми дають можливість використання змінних наконечників, кожен з яких призначається для виконання певних завдань. Традиційна сантехніка модифікується гігієнічними душами, що дозволяють в якості гігієнічних чаш використовувати найпростіші туалети. Їх підключення можливе для раковин або душу, які встановлені поруч. До виграшних варіантів можуть бути віднесені спеціальні термостати, що дозволяють встановлювати потрібну температуру і оптимальний напір.     

 

     

МАТЕРІАЛИ, ВИКОРИСТОВУВАНІ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ЗМІШУВАЧІВ

 

Дане обладнання виробляється з різних матеріалів, які сприяють наданню приладам певних властивостей. З оксиду алюмінію, кераміки та пластмаси виготовляються картриджі і ущільнювачі, з латуні - основні частини, які забезпечують більш тривалі терміни використання, з нержавіючої сталі - кульові регулятори і кріпильна арматура.

Для захисту від корозії, яку може викликати постійний контакт з водою, зовнішні частини кранів покриваються хромом, нікелюється або фарбуються кольоровими емалями. Таким чином, на ринку доступні для придбання глянцеві пристрої, а також такі, що переливаються під мармур, срібло або золото. Вони відмінно доповнюються ручками з каменю, дерева або кришталю.

Комментарии

Пока нет ни одного отзыва. Оставьте отзыв первым
Только авторизованные пользователи могут оставлять комментарии Вход