Монтаж систем опалення і водопостачання від нашого інтернет супермаркета "ESPO"

Монтаж систем опалення, водопостачання та водовідведення – це одна з основних сфер нашої діяльності, в якій ми постійно розвиваємось і удосконалюємось із розвитком новітніх технологій. І на сьогоднішній день справжній сантехнік це далеко не пяний працівник ЖЕКу з «газовим» ключем в руках, а професіонал з інженерним миcленням. Тому, що сама система опалення чи водопостачання складається не тільки з двох труб, але і з «розумного» обладнання. І Основним пріоритетом для нас є змонтувати вам таку систему яка забезпечить вам комфорт, економічність та надійність.

Крок 1. Нам потрібен поверхневий план вашого обєкту, та деяку інформацію, зокрема:

- з якого матеріалу побудований будинок, товщина стін, з якого матеріалу утеплений, площа та тип вікон (для визначення тепловтрат вашого будинку);

- кількість людей в будинку (для визначення розбору гарячої води);

- чи будуть, і де саме теплі підлоги;

- який тип котла ви бажаєте: газовий, газовий-конденсаційний, електричний, твердопаливний, або можливо це будуть декілька котлів.

Крок 2. Відбувається зустріч в нашому офісі, або наш інженер виїжджає безпосередньо до вас, для погодження важиш побажань.

Крок 3. Згідно отриманих даних ми робимо відповідні розрахунки по вашому обєкту.

- тепловтрати та теплові навантаження;

- гідравлічні розрахунки;

- підбір обладнання;

- специфікація по матеріалах;

- вартість матеріалів та роботи;

Крок 4. Після погодження ми доставляємо матеріал та обладнання до вас , і в стислі терміни, професійно виконуємо монтаж систем. Залишок матеріалу забираємо, повертаючи за них кошти.

Крок 5. На всі виконані роботи та на все обладнання надається гарантія.

І саме головне, всі розрахунки безкоштовні при умові замовлення.

Комментарии

Пока нет ни одного отзыва. Оставьте отзыв первым
Только авторизованные пользователи могут оставлять комментарии Вход

Теги

вибір твердопаливного котла (3) твердопаливні котли (3) сталевий твердопаливний котел (1) чавунний твердопаливний котел (1) газові котли (1) вибір газового котла (1) бойлери (6) бойлер з сухим теном (3) види бойлерів (6) електричний котел (2) види електричних котлів (2) вибір електричного котла (2) циркуляційний насос (1) види циркуляційних насосів (1) насос у систему опалення (1) стальний твердопаливний котел (1) види газових колонок (4) димохідна газова колонка (2) парапетна газова колонка (2) глибинний насос (1) види глибинних насосів (1) види радіаторів опалення (2) вибір радіаторів опалення (2) типи радіаторів опалення (2) газовий конвектор (2) димохідний газовий конвектор (2) парапетний газовий конвектор (2) види електричних конвекторів (2) електричні конвектори (2) види кондиціонерів (1) який кондиціонер кращий (1) типи кондиціонерів (1) газові колонки (1) Встановлення кондиціонера (1) дізнатися вартість установки кондиціонера - Львів (1) Київ (1) Україна (1)