Дизайнерські радіатори - прикраса інтер'єру вашого дому

Під дизайном інтер'єру мається на увазі не тільки вдале придбання меблів, використання оздоблювальних матеріалів і освітлення. Часто такі важливі в будь-якому приміщенні опалювальні пристрої при невмілому їх використанні псують враження про загальний, навіть дуже вдалий, дизайн.

Дизайнерські радіатори для опалення, використовувані нашими співвітчизниками, є прекрасним підтвердженням того, що за допомогою таких виробів можна досягати відмінної естетики інтер'єру в будь-якому опалювальному приміщенні. При проектуванні таких батарей виробники не забувають і про їх функціональність, оскільки від таких виробів потрібно не тільки краса, а й ефективна робота.

 

ЯКИЙ ОПАЛЮВАЛЬНИЙ РАДІАТОР МОЖЕ ВВАЖАТИСЯ ДИЗАЙНЕРСЬКИМ?

 

Правильний вибір такого обладнання має на увазі, перш за все, вибір оптимального варіанту використовуваного для їх виготовлення матеріалу. Вироби можуть бути з металів або скла. Далі до уваги береться стиль придбаного продукту. Вони мають біонічні форми або чіткі геометричні. Є й агрегати в формі фігур, які нагадують найрізноманітніші предмети і тварин. Привертають увагу споживачів і вінтажні форми.

Кожна людина, створюючи дизайн свого житла, прагне відразу ж отримати абсолютно все, тобто функціональність і естетику таких важливих елементів, як прилади для опалення. Дизайн батарей в сучасному виконанні перестав лякати споживача зовнішнім виглядом. Разом з традиційними батареями виробники пропонують і особливі варіанти, що відрізняються особливою естетичною точкою зору.

Важливо лише усвідомити, в чому відмінність між стандартними і дизайнерськими зразками і переваги одного перед іншим. Будь-який такий апарат, якому властивий креатив і незвичайний декор, може бути віднесений до дизайнерського. Оригінальність форм, реалізація креативних і конструкторських ідей - це все те, що дозволяє створювати неповторні й дивовижні вироби, які докорінно відрізняються за своїм зовнішнім виглядом від приладів традиційного виготовлення.     

 

     

У ЧОМУ ПОЛЯГАЄ ОРИГІНАЛЬНІСТЬ ІДЕЇ ДИЗАЙНЕРСЬКОГО РАДІАТОРА?

 

Конкурентами на ринку виступають найрізноманітніші виробники. Серед них є і ті, спеціалізацією яких є саме дизайнерські товари. Їхня продукція цілком може ототожнюватися із самими різними експериментами - художніми, дослідницькими та науковими. У кожній моделі відчувається вираження якостей людської особистості, її смаків та способу життя.

Відмінним варіантом дизайнерських агрегатів є вироби з відполірованого металу, які відрізняються своїм індустріальним дизайном, високими технічними характеристиками, візуальної легкістю, цікавою світловий грою. Вони прекрасно підходять до реалій сучасної стилістики.     

 

     

ВИДИ РАДІАТОРІВ ДИЗАЙНЕРСЬКОГО ВИКОНАННЯ

 

Сприйняття дизайнерського опалювального обладнання, як батарей химерних форм, не зовсім правильне. Насправді це опалювальні прилади, які успішно виконують дві функції одночасно: обігрівають приміщення і доповнюють інтер'єр. Коли дехто вважає, що прикрасивши батарею декоративними решітками, отримає дизайнерську батарею, він глибоко помиляється.

Сучасний дизайн даних виробів для опалення дозволяє виготовляти опалювальні прилади або пристрої, що відрізняються незвичайною конструкцією, яка забезпечує ефективне опалення, не просто відповідаючи інтер'єру, але і прикрашаючи його. Їх відмінні характеристики - різні конфігурації, колірна палітра. В одних випадках вони стають акцентом, а в іншому - непомітним фоном.

Декоративні батареї на сучасному ринку, так само як і в нашому Інтернет-супермаркеті «ЕСПО», пропонуються у великому асортименті, який складається з найрізноманітніших видів:

  • Радіатори-лавки відрізняються оригінальним пристроєм обігріву. Вони виготовляються у трубчастій формі зі сталі. Їх потужність дорівнює близько 2 кВт. Оптимальне використання даних пристроїв: основний контур обігріву кухонь, ванних кімнат, коридорів і дитячих. Спосіб підключення - звичайна схема до опалювальних систем.
  • Кам'яні батареї виконуються з натурального каменю, який спочатку дробиться, потім відновлюється спеціальним методом. Їх можна назвати творами мистецтва. Здатні випромінювати теплові потоки і при низьких температурах і підтримувати необхідний рівень тепла.
  • Скляне опалювальне обладнання відоме вже кілька десятиліть. Принцип дії полягає в підключенні скляної пластини до джерела живлення, яка після нагрівання передає тепло іншій пластині, що забезпечує надалі рівномірні теплові випромінювання. Друга пластина виконується з міцного емальованого скла і відрізняється декоративним видом. При цьому, гарантує відмінне виконання обігрівальної функції.
  • Сталеві прилади відрізняються великим модельним рядом, елегантним зовнішнім виглядом, дизайном і видом підключення до систем опалення. Завдяки наявності вбудованих дзеркальних дверцят закриваються всі елементи під'єднання. Доречні для установки у ванних, прихожих і спальнях.
  • Чавунні ретро-радіатори в дизайнерському виконанні істотно поліпшили властивості традиційних батарей з цього матеріалу. Використовуються як в приватних системах, так і в системах центрального опалення. Виконуватися в різних кольорах, під золото, срібло, бронзу. Окремі моделі мають зістарений вигляд або є веселими виробами в квіточку.
  • Дерев'яні вироби - це унікальна пропозиція воістину дизайнерських моделей з натурального дерева, в які вбудовані нагрівальні елементи. Виконуються у вигляді настінних панно, підлогових прикрас, стільців і різних сушарок. Відрізняються різною потужністю.     

 

     

ДИЗАЙН ІНТЕР'ЄРУ ТА ДИЗАЙНЕРСЬКІ РАДІАТОРИ

 

Ми всі знаємо, що собою являє дизайн, однак не всі представляємо, що непримітні батареї з, наприклад, традиційного чавуну можуть не поступатися художнім творам за досконалістю та красою. Такі батареї відрізняються надзвичайної привабливістю, будучи прикрасою.

При цьому, дане сантехнічне обладнання має і першокласні експлуатаційні характеристики. Дані агрегати нагрівають приміщення, виступаючи в якості основного або додаткового джерела обігріву. Все це, звичайно ж, вимагає додаткових капіталовкладень, але за красу, зручність і комфорт все ж доводиться платити.

Комментарии

Пока нет ни одного отзыва. Оставьте отзыв первым
Только авторизованные пользователи могут оставлять комментарии Вход

Теги

вибір твердопаливного котла (3) твердопаливні котли (3) сталевий твердопаливний котел (1) чавунний твердопаливний котел (1) газові котли (1) вибір газового котла (1) бойлери (6) бойлер з сухим теном (3) види бойлерів (6) електричний котел (2) види електричних котлів (2) вибір електричного котла (2) циркуляційний насос (1) види циркуляційних насосів (1) насос у систему опалення (1) стальний твердопаливний котел (1) види газових колонок (4) димохідна газова колонка (2) парапетна газова колонка (2) глибинний насос (1) види глибинних насосів (1) види радіаторів опалення (2) вибір радіаторів опалення (2) типи радіаторів опалення (2) газовий конвектор (2) димохідний газовий конвектор (2) парапетний газовий конвектор (2) види електричних конвекторів (2) електричні конвектори (2) види кондиціонерів (1) який кондиціонер кращий (1) типи кондиціонерів (1) газові колонки (1) Встановлення кондиціонера (1) дізнатися вартість установки кондиціонера - Львів (1) Київ (1) Україна (1)