Кондиціонування приміщень - як не помилитися в виборі

Перебуваючи в постійній метушні, ми не замислюємося над тим, яке повітря знаходиться навколо нас, і чим ми дихаємо вдома, на роботі. Значну частину свого життя знаходимося в закритих приміщеннях, а повітря в них має певний вплив на організм людини.

Забезпечити сприятливі умови можна шляхом використання хороших систем кондиціонування приміщень. Підтримка вологості і температури також здійснюється застосуванням відповідного обладнання. Оптимальним варіантом є кондиціонери.

 

ЯК ПРАВИЛЬНО ВИБРАТИ КЛІМАТИЧНЕ ОБЛАДНАННЯ?

 

Правильний вибір такого обладнання вимагає проведення ряду дій, зокрема, обчислення площі приміщення, яке планується піддавати кондиціонуванню, визначення кількості техніки, яка працює в цьому приміщенні і виділяє тепло (мова про телевізори, магнітофони, комп'ютери і т.д.). Необхідно звертати увагу і на сторону, куди спрямовані вікна кімнати, кількість людей, які зазвичай знаходяться в ній.

Загальновідомий той факт, що найкращий час для організації конденсаційної техніки, - стадія будівництва або капітального ремонту. При такому розкладі можна буде заховати за підвісними стелями або в стінах комунікації, які належать кондиціонерам, істотно прикрасивши інтер'єр. Не варто забувати і про необхідність окремого живлення пристроїв, щоб не створювалися додаткові навантаження для електромережі.     

 

     

ЯКІ ВАРІАНТИ КОНДИЦІОНУВАННЯ ПРИМІЩЕНЬ КРАЩЕ?

 

Найбільшою ефективністю відрізняється такий спосіб, як спліт-система. Її основний блок розташовується зовні приміщення, наприклад, на стіні, балконі або даху. Монтаж інших блоків здійснюється всередині приміщень.

Внутрішні блоки можуть бути різного типу, тобто настінного або канального. При потребі створення комфортного температурного режиму лише в однієї кімнаті, може бути використана настінна спліт-система. Якщо необхідно охолоджувати декілька кімнат, а висота приміщень дозволяє ховати блоки кондиціонера в підвісні стелі, то раціональним виходом є канальна спліт-система.
У ній повітря, що пройшло охолодження, буде розподілятися по системах повітропроводів. Повітря відводиться через декоративні решітки. Плюсом подібних систем є можливість подачі свіжого повітря в необхідних кількостях ззовні.

Відсутність в квартирах або офісах високих стель і потреба в подачі повітря в кілька кімнат, споживачеві варто звернути увагу на придбання і установку в кожній кімнаті настінної спліт-системи. Таким методом можна буде проводити окреме регулювання температури в кожній кімнаті.     

 

     

У ЧОМУ ПОЛЯГАЮТЬ ПЕРЕВАГИ СПЛІТ СИСТЕМ?

 

Схильність наших співвітчизників до вибору спліт-систем пояснюється такими перевагами:

  • Безшумне функціонування;
  • Забезпечення комфорту для будь-якого окремого приміщення;
  • Сучасний естетичний вигляд;
  • Монтаж, що відрізняється простотою;
  • Легке управління.

Такі сучасні системи надають можливість працювати не тільки на охолодження, але і на обігрів. Вбудовані фільтри різного очищення (грубого і тонкого) гарантують підтримання чистоти повітря в приміщеннях, осушення повітря і здійснення вентиляції.     

 

     

ЯКІ ГРУПИ КОНДИЦІОНЕРІВ ІСНУЮТЬ?

 

Спліт-системи, ясна річ, далеко не єдиний тип кліматичного обладнання для цього призначення. Ринок пропонує побутові, напівпромислові і промислові системи.

До побутових моделей відносяться спліт-системи, мультиспліт-системи і мобільні кондиціонери. Всі вони мають і позитивні, і негативні характеристики, тим не менше, для кожного конкретного випадку може бути підібраний оптимальний варіант.

Група напівпромислових приладів складається з касетних, канальних, стельових і колонних пристроїв. Така різноманітність пропонованої промислової кліматичної техніки забезпечує гарантоване створення оптимального мікроклімату в будь-якому виробничому приміщенні, офісі або конторі.

Промисловим кліматичним устаткуванням є прецизійні, мультизональні, дахові (Roof-top), центральні кондиціонери і системи чіллер-фанкойли.

Інтернет-супермаркет «ЕСПО» завжди радий своїм клієнтам, для яких пропонується широкий асортимент різного устаткування для промислових і побутових приміщень. Це продукція від різних виробників - вітчизняних і зарубіжних. Її вартість - розумно встановлена ​​з урахуванням всіх нюансів. Наші фахівці надають грамотну допомогу у виборі необхідного кондиціонера.

Комментарии

Пока нет ни одного отзыва. Оставьте отзыв первым
Только авторизованные пользователи могут оставлять комментарии Вход