Особливості використання теплових гармат

Головним завданням цього устаткування є обігрів абсолютно різних приміщень. Це можуть бути кімнати,  майстерні, склади, цехи, гаражі та ін. Теплові гармати виконані в не габаритному та міцному корпусі зі сталі. Устаткування стійке до дії корозії, оскільки усередині та зовні захищено полімерним покриттям. Також вони захищені від перегрівання і мають терморегулятор.

Цим приладам складно зробити переоцінку, особливо при лютих морозах. Наприклад, при таких екстремальних ситуаціях в теплиці простіше й навіть вигідніше використати теплову гармату, ніж спорудити індивідуальну опалювальну систему. Цей портативний пристрій допоможе вам  значно заощадити на опаленні. Крім того, дуже люті морози (30- 40 град.) короткочасні та обігрівати сильніше доведеться тільки не великий період.

Наш інтернет маркет пропонує широкий асортимент цього обладнання на будь-який смак. У нас кожен бажаючий обов'язково підбере собі теплову гармату згідно своїх уподобань та можливостей.  Моделі цих агрегатів можуть бити:

  • Газовими;
  • Електричними;
  • Рідкопаливними (дизель).

     

У свою чергу останні діляться на апарати з непрямим і прямим нагрівом. В умовах відсутності електроенергії дизельні та газові агрегати це найприйнятніші варіанти вирішення проблеми. Але використовуючи прилади цих типів, варто пам'ятати, що вони потребують наявності в приміщенні вентиляції, оскільки спалюють кисень. Тому в офісних приміщеннях та житлі краще користуватися електричним пристроєм.

Такий агрегат просто потрібний для приміщень, в яких з тих або інших причин немає стаціонарної опалювальної системи. Витрата пального у нього дуже економна, а тепла виходить досить багато. Приміром, такому стандартному приладу (10 кВт) на годину роботи знадобиться усього лише літр пального. Крім того, економія залежить й від рівня потужності, чим він більший, тим пристрій і економніше. Безперервна  робота на одній заправці (залежить від моделі) буде тривати 11 - 12 годин. А у випадку якщо ви зупините свій вибір на моделі, що оснащена термостатом, палива може вистачити на більший період, а саме доби й більше.

Також слід зауважити, що теплові гармати функціонують практично не виділяючи запаху, оскільки паливо в них згорає повністю. Найакуратніші це дизельні агрегати, що оснащені відведенням відпрацьованих продуктів. Є усього лише одно правило, що полягає в наявності свіжого повітря. Тому ці прилади заборонено застосовувати в приміщеннях, що не провітрюються.

Ще однією великою сферою застосування теплових гармат є будівництво і ремонт. Будівельники їх використовують як інструмент. Ними осушують бетон та стелі (наприклад при установці натяжних). В умовах поганої погоди (прохолода, вогкість) це істотно скорочує та економить  час. В результаті при використанні цього "диво" устаткування ми отримуємо переконливе заощадження часу і коштів.

Комментарии

Пока нет ни одного отзыва. Оставьте отзыв первым
Только авторизованные пользователи могут оставлять комментарии Вход

Теги

вибір твердопаливного котла (3) твердопаливні котли (3) сталевий твердопаливний котел (1) чавунний твердопаливний котел (1) газові котли (1) вибір газового котла (1) бойлери (6) бойлер з сухим теном (3) види бойлерів (6) електричний котел (2) види електричних котлів (2) вибір електричного котла (2) циркуляційний насос (1) види циркуляційних насосів (1) насос у систему опалення (1) стальний твердопаливний котел (1) види газових колонок (4) димохідна газова колонка (2) парапетна газова колонка (2) глибинний насос (1) види глибинних насосів (1) види радіаторів опалення (2) вибір радіаторів опалення (2) типи радіаторів опалення (2) газовий конвектор (2) димохідний газовий конвектор (2) парапетний газовий конвектор (2) види електричних конвекторів (2) електричні конвектори (2) види кондиціонерів (1) який кондиціонер кращий (1) типи кондиціонерів (1) газові колонки (1) Встановлення кондиціонера (1) дізнатися вартість установки кондиціонера - Львів (1) Київ (1) Україна (1)