Що таке керамічні електропанелі

Керамічні панелі досить широко використовуються в Україні в якості альтернативного опалення житлових приміщень. Будучи обігрівачами нового покоління, вони відрізняються економічністю та ефективністю, що дозволяє забезпечити якісний і недорогий обігрів квартир та будинків, офісів й магазинів, навчальних закладів та інших приміщень комерційного або державного призначення.

Електропанелі з кераміки не просто забезпечують обігрів приміщень, але і відновлюють кліматичний баланс. Інфрачервоні випромінювання робочих поверхонь цих приладів роблять цілющий вплив на людину.

РІЗНОМАНІТНІ ПРОПОЗИЦІЇ КЕРАМІЧНИХ ЕЛЕКТРОПАНЕЛЕЙ

Сьогодні ринок насичений достатнім вибором такого обладнання енергозберігаючого типу, яке виробляється багатьма виробниками із-за кордону та України. Всі пропозиції пройшли сертифікацію у відповідній державній системі.

Панелі мають висновки держсанепідекспертизи, декларації, які підтверджують відповідність вимогам технічних регламентів, а також різні інші дозвільні документи.

Будь-який покупець може придбати, в тому числі в Інтернет-супермаркеті «ЕСПО», дані вироби, на робочі поверхні яких нанесені зображення. Це забезпечує не тільки їх ефективну функціональність, а й робить такі прилади декоративними елементами, урізноманітненням будь-яких приміщень.

     

ПОЗИТИВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ КЕРАМІЧНИХ ЕЛЕКТРОПАНЕЛЕЙ

Практика експлуатації таких агрегатів в умовах нашої дійсності показала, що вони відрізняються цілим рядом позитивних ознак, які роблять ці прилади затребуваними серед співвітчизників. Ось лише деякі плюси даного обігрівального обладнання:

  • ККД доходить майже до 96 відсотків;
  • Монтаж легкий, не викликає ніяких ускладнень;
  • Приміщення обігріваються м'якими тепловими потоками, які по біофізичних впливах відповідають лікувальним впливам домашніх печей;
  • Створюваний тепловий комфорт відрізняється винятковістю;
  • Високий рівень економії електроенергії в порівнянні з тепловентиляторами, радіаторами та тепловими завісами, який досягає 20-30 відсотків;
  • Довговічність, висока надійність і вибухопожежобезпека;
  • При використанні в дитячих установах істотно знижується схильність дітей до простудних захворювань;
  • Невисокі температури поверхонь підвищують безпеку перебування людей в приміщеннях;
  • Прилади діють за подвійним принципом: віддача м'якого тепла - 85-95%, конвекція - 30 відсотків.

     

ЯК ДОСЯГНУТА ТАКА УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ КЕРАМІЧНИХ ЕЛЕКТРОПАНЕЛЕЙ?

Такі обігрівачі кисень не спалюють, повітря не сушать і багато місця не займають. Виникає питання, а як досягнута така універсальність і ефективність?

Електронагрівальні прилади стали втіленням довгих пошуків виробників по оптимізації фінансових витрат і досягнення відчутної економії. В них гармонійно поєднані і передові технології, і абсолютно бездоганний дизайн.

Інфрачервоні обігрівачі разом з конвекторами і різними опалювальними системами забезпечують достатній обігрів приміщень. Це зручно, якби не величезні тарифи за опалення. Керамічні електровироби є єдиним джерелом тепла, яке забезпечує відчутну економію. Їх споживана потужність всього 375 Вт, що робить панелі ефективним способом обігріву не тільки житла, але і різних приміщень.

     

ЧОМУ Ж ВСЕ-ТАКИ КЕРАМІЧНА ЕЛЕКТРОПАНЕЛЬ ВИГІДНА?

Ми вже говорили про позитивні моменти конструкційних і експлуатаційних переваг даних обігрівачів. Посудіть самі, для використання такого обладнання не потрібно ніяких додаткових приміщень. Сервісне обслуговування теж не загрожує незапланованими витратами. Встановивши панель, користувач звільняє себе від необхідності постійного контролювання її функціонування.

Робота в бездоганному автоматичному режимі гарантує функціонування в заданих температурних параметрах, які визначаються споживачем, виходячи зі своїх потреб.

Вироби відрізняються ідеально рівною поверхнею, яка виключає можливість травмування. Не потрібне і періодичне фарбування, без якого не обійтися при використанні радіаторів. М'яка бавовняна тканина і миючі засоби без абразивних елементів - це все, що необхідно для догляду за цим обігрівачем.

В приміщеннях, які обігріваються такими панелями, людина відчуває себе затишно і комфортно, оскільки функціонують вони абсолютно безшумно.

Оптимальний температурний режим при використанні цього обладнання забезпечується унікальним принципом їх конструкції, в якій використовується термокераміка, що забезпечує акумуляцію тепла навіть після автоматичного відключення електроживлення. Процес подальшої тепловіддачі триває і після відключення, при цьому досить довго. Весь секрет ховається в ефекті російських печей, які розігріваючись, гріли житло наших співвітчизників і після загасання.

Комментарии

Пока нет ни одного отзыва. Оставьте отзыв первым
Только авторизованные пользователи могут оставлять комментарии Вход

Теги

вибір твердопаливного котла (3) твердопаливні котли (3) сталевий твердопаливний котел (1) чавунний твердопаливний котел (1) газові котли (1) вибір газового котла (1) бойлери (6) бойлер з сухим теном (3) види бойлерів (6) електричний котел (2) види електричних котлів (2) вибір електричного котла (2) циркуляційний насос (1) види циркуляційних насосів (1) насос у систему опалення (1) стальний твердопаливний котел (1) види газових колонок (4) димохідна газова колонка (2) парапетна газова колонка (2) глибинний насос (1) види глибинних насосів (1) види радіаторів опалення (2) вибір радіаторів опалення (2) типи радіаторів опалення (2) газовий конвектор (2) димохідний газовий конвектор (2) парапетний газовий конвектор (2) види електричних конвекторів (2) електричні конвектори (2) види кондиціонерів (1) який кондиціонер кращий (1) типи кондиціонерів (1) газові колонки (1) Встановлення кондиціонера (1) дізнатися вартість установки кондиціонера - Львів (1) Київ (1) Україна (1)